_MG_2748 - versie 2direct naar inschrijven

Speciaal voor Leiders en Volgers in de Tango en voor dames en heren die een betere en/of zelfverzekerde houding willen. Voor tangodansers die al langer dansen, maar ook voor as. tangodansers die willen beginnen met de tango.

Bootcamp
Een turbo training om in korte tijd de juiste houding, loopje, balans en vertrouwen te krijgen voor je dans. Een duurzame training die je echt verder helpt en een stuk inzicht geeft in je lijf en dans. En niet te vergeten in het dagelijks leven.

Leiders hebben het nou eenmaal pittiger in het begin en later als je kleine elementen niet helemaal onder de knie hebt. Je bent bezig iets van die tango te snappen, hoe werkt dat in je lijf, hoe krijg ik haar in beweging, het absorberen van de informatie tijdens de les en het de dame/ volger dan ook nog naar de zin maken. Tijd voor wat aandacht voor jezelf!
Als volger zijnde ben je best afhankelijk van de Leider hoe hij jullie dans inricht. Maar hoe kan je het optimale voor jezelf eruit halen, jezelf staande houden als zijn leads even niet zijn wat je ‘verwacht’. Of hoe kan je zelf invulling geven of met kleine elementjes iets toevoegen aan jullie dans. Hoe kan je door jouw aanwezigheid zorgen dat het jullie dans wordt. Tijd voor wat aandacht voor jezelf 😉

Speciaal voor heren en dames die een betere houding en/of zelfvertrouwen willen. Je non-verbale communicatie en houding verraden goed hoe je je voelt. Met inzicht in je lijf kan je hier veel aan doen en je meteen stabieler en vertrouwder voeler. Tips en tricks voor het leven!

Enkele reacties
‘Je voelt duidelijk het verschil met degeen die de bootcamp hebben gedaan’
‘Ik moet nu echt volgen’
“Het heeft me echt een stuk verder gebracht en voelt of ik maanden voortgang heb geboekt”

Data & tijden
4 Trainingen van 2,5 uur (met korte pauze)
Voor informatie over datum, mail ons.
Kan je een van de avonden er niet bij zijn, geen probleem deze kan in de volgende bootcamp worden ingehaald.

Kosten
€ 80 per persoon.
Gelieve de betaling te voldoen per bank voor aanvang van de eerste les:
NL93.INGB.000.838.2929 tnv. Tangoschool Temperamento, ovv. Bootcamp leaders en je naam
Nb. je kan de workshops ook apart meedoen voor € 25 per workshop

Neem bij voorkeur wat soepele/flexibele schoenen mee naast je dansschoenen.

¡Nada es imposible!