Beleef de ARGENTIJNSE TANGO in Alphen aan den Rijnntd 2017 ansicht-1

De Nationale Tangodagen 2017
21 tot en met 25 juni staat Nederland in het teken van de Argentijnse Tango.

In de facebookgroep en op de site www.nationaletangodagen.nl vind je wat er allemaal te doen is en waar je wellicht als niet-tangodanser kan genieten van muziek, beweging, lezingen, verrassingsmomenten en beleving van deze passie-volle dans.

Geniet en beleef de Argentijnse Tango!

WOENSDAG 21 JUNI
15:00-16:00 uur: KidsTango. Proefles voor kinderen met hun ouder/verzorger. De interactie met je kind is iets bijzonders. In deze proefles kan je proeven wat de cursus voor jullie kan betekenen. Versterk jullie band en heb plezier voor 2!
Entree: gratis
Locatie: MAX Olympiaweg 2a Alphen aan den Rijn

16:00-17:30 uur: workshop ‘Leer lopen als een Argentijnse Tangodanseres’ (aanmelden verplicht)
Toegankelijk voor dames die willen leren om elegant, zonder pijn en vol zelfvertrouwen voor de dag te komen. Dé workshop voor een elegante verschijning.
Entree: € 25 per persoon
Locatie: MAX Olympiaweg 2a Alphen aan den Rijn

20:30-21:30 uur: Gratis proefles. Kom de Argentijnse sfeer proeven en laat je verrassen door de passie van de tango. De Argentijnse Tango is een passievolle dans, een improvisatiedans die je samen creëert en waarin je je laat leiden door de muziek en je danspartner. In de Argentijnse Tango leer je geen pasjes, maar leer je elkaar te inspireren en samen dansen door te leiden en volgen, Het is een creatieve dans die veel plezier geeft.
Locatie: MAX Olympiaweg 2a Alphen aan den Rijn

DONDERDAG 22 JUNI
Eet of drink je in de Alphense horeca of winkel een Argentijns hapje of drankje, proef je Argentijnse theeën of ben je op zoek naar Argentijnse boeken; dan kan het zomaar zijn dat  je een dansdemonstratie voorbij ziet komen om uw versnapering of boek meer beleving te geven.

VRIJDAG 23 JUNI
Buitensalon ‘Onder de Boompjes’ in het Alphense centrum.
Proef de sfeer en installeer je ‘Onder de boompjes’ waarbij je volledig opgaat in de warme klanken van de Argentijnse muziek. Voor iedereen toegankelijk.
Tijd: 16:00-21:00 uur
Locatie: Julianastraat 69 Alphen aan den Rijn
Entree: vrijwillige bijdrage

ZATERDAG 24 JUNI
12:00-14:00 uur Dansdemonstraties in het Alphense centrum.
Je ziet en hoort ons overal.

ZONDAG 25 JUNI
13:00-16:00 uur: Leer de Tango in 1 dag! In één middag kunt u een zeer goede basis van de tango beleven en leren.
Gegarandeerd een leuke ervaring!
Vooraf inschrijven per paar. Heb je geen danspartner, neem dan contact met ons op, misschien is er iemand beschikbaar voor jou.
Tijd: 13:00-16:00 uur
Entree: € 35 per persoon