NON-VERBALE COMMUNICATIE TRAINING

Als het fout gaat tussen mensen heeft dat vaak met communicatie te makenNon-verbale-communicatie

Als je bijvoorbeeld A zegt, maar B uitstraalt of doet, dan is er sprake van een dubbele boodschap. Jouw non-verbale communicatie komt dan niet overeen met wat je zegt.

En dat kan tot problemen leiden. Binnen je relatie, maar ook op het werk en in contact met klanten.  Ben je benieuwd of jouw non-verbale communicatie aansluit bij wat je zegt? Ga dan dansen! Want dansen met een partner lukt pas echt goed als je non-verbaal duidelijk laat zien welke kant je op wilt gaan.

Argentijnse Tango
Vanessa Snell van Tangoschool Temperamento geeft les in de Argentijnse Tango. Een improvisatiedans waarbij men onbevangen leert met elkaar non-verbaal te communiceren om iets in beweging te zetten.

Persoonlijke feedback
Wil je persoonlijke feedback hierin, dan kan je een privé sessie boeken. Middels een tangoles ‘lees’ ik jouw reacties en dus je non-verbale communicatie.

Coaching & therapie
Voor nog meer diepgang werken we samen met een professional. Maria Troost is zelfstandig counselor, coach en therapeut in Alphen aan den Rijn. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het werken met kinderen en begeleid volwassenen, solo en in groepen.

Waar & wanneer
Neem contact op voor meer informatie, prijzen en afspraken. Je hoeft niet te kunnen dansen, het gaat vooral om een stuk bewustwording.

Dancing